�!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Canon EOS D5 Mark II – Mere end et legetøj
Spejlrefleks kamera

Canon EOS D5 Mark II – Mere end et legetøj

Canon EOS 5D Mark IIFor seriøse hobbyfotografer, professionelle og semiprofessionelle fotografer samt store legebørn

Det nye Canon EOS D5 Mark II er et stykke elektronik mange kan få glæde af på mange forskellige måder – om man er professionel fotograf, semiprofessionel eller nyder at dyrke fotografiet i sin fritid, så er dette kamera en sand fornøjelse af arbejde og lege med. især hvis man gerne vil integrere filmoptagelse i sit arbejde. Både store legebørn med en forkærlighed for lækker elektronik, samt professionelle fotografer kan således få glæde af dette kamera.

Hvad der gør det så specielt, er ikke mindst den udmærkede filmoptagerfunktion med HD-kvalitet.

Canon EOS D5 Mark II er en opfølger til Canon EOS 5D som blev lanceret i 2005. Kameraet blev lanceret i 2008, og blev en umiddelbar succes blandt fotoelskere og entusiaster.

En hel vild opløsning

Det nye Canon EOS D5 Mark II har ikke mindre en 21 megapixels, hvilket må ses som noget af en opdatering fra det ellers normalt beskedne 12,7 megapixels. Canon EOS D5 Mark II opløsning er således næsten fordoblet i forhold til dens forgænger.

Pixeldensiteten

Hvis vi bliver ved sammenligningen, så er der den samme størrelse chip (36 * 24 mm) i Canon EOS D5 Mark II som i EOS 5D, dette betyder en forøgelse af pixeldensiteten fra 1,5 millioner pixels pr. kvadratcentimeter til 2,4 millioner pixels pr. kvadratcentimeter. Denne opgave klarer kameraet usandsynlige godt.

Pixeltæthed

Der er grænser for pixeltæthed, modellen fra 2005 EOS 50D bevidste dette med al tydelighed. Denne model havde ikke mindre end 15,1 millioner pixels på en APS sensor (22,3*14,9 mm), hvilket gav en pixeltæthed på 4,5 millioner pixels pr. kvadratmeter.

Desværre gav dette et ringere signal/støjforhold der især viste sig i de høje ISOværdier.

Hvorvidt der er de samme problemer ved dette kameras pixeltæthed, må være op til brugeren at bedømme.

Filmoptagelse

Canon EOS D5 Mark II har fået super gode anmeldelser af dets filmoptagelsesfunktion. Således er der nu kommet et professionelt spejlreflekskamera med en mere end udmærket filmoptagerfunktion. Det er ikke mindst muligheden for at optage og afspille film i HD kvalitet, som gør kameraet helt særligt. Vi er mange der er glæde!

Teknisk oversigt

Canon EOS D5 Mark II har: 21 megapixel CMOS-sensor. Automatisk sensorrengøring, ISO 50 – 25 600, 3,9 bilder/s, DIGIC 4-processor, 3,0 tommer skærm, 920 000 punkter med Live View, samt mulighed for at afspille og optage film i HD-kvalitet.

Annoncer:
Spejlrefleks kamera


 
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø